Lite på mig då :)

Lite gamla och några nya :)

Mee :)
 Lilla söta jag Lilla söta jag ja mee lilla mig Mee :) Mee :)
Lilla söta jag Lilla söta jag mee lilla jag Lilla meee Lilla mig Mee :) Mee :)
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Badat

Idag så har man inte alls gjort så mycket... Mest bara tagit det lugnt och slappat.

Hela morgonen från då jag vaknade, 3 någon gång, så låg jag i sängen med mobilen och var inne på msn därifrån. Snackade med en väldigt bra vän <3 Så hoppade jag in i duschen runt 8 och sen så fastnade jag framför datorn ett tag tills jag kom på att jag kunde åka in till stan och kolla på kläder, köpte bara puder. Men ska in till helgen kanske och shoppa loss lite.

När man kom hem så frågade Linnea mig om vi skulle åka och bada. Såklart jag ville det. Så jag åt lite fort och plockade med mig bikinin och tog en handduk och cyklade iväg. Problemet då var bara att det började regna.

Vi möttes och cyklade vidare till badplatsen och jag fegade nästan ur för att det var så kallt idag. Linnea hoppade i ska ni veta. Sen så var det en underbar liten söt fågen som blockerade bryggan in till land. Jättesöt var den i alla fall.

Sen så när vi skulle cykla till Linnea så kom solen fram igen. Lite tragiskt att den kom just då och inte när vi badade.
Väl framme så åt vi lite glass och kollade i skolkatalogen. Sen så kollade vi lite roliga bilder på hennes dator.

En stund senare så skulle vi måla och det blev en väldigt fin bild måste jag säga om man gillar galna bilder xD
Och så nu så sitter jag är igen och gör nästan ingenting alls.

Söta fågel
Söta lilla fåglen <3

Pösssss&Kjaaaaaaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Fotat och blivit lämnad...

Hela denna fina dag började helt underbart. Jag var ute och fotade naturen omkring mig. Tog en massa fina bilder som jag ska lägga ut men inte nu. Klarar inte det nu. Har precis, eller för ca 1-2 timmar sen, så blev jag lämnad av min kille. Tur att man inte hade träffat honom, då skulle jag bokstavligt talat vara död nu. Men jag förstår honom också. Det är 20 mil mellan oss. Jag skulle ha klarat det, men han verkar inte göra det. Kommer inte snacka med honom på ett bra tag och har raderat ALLT av/från honom. Tur att man har vänner som kommer att störta mig i vårt och tort.

Klarar inte av att vara här inne just nu... Klarar inte av något just nu.. </3

Kommer sakna dig..


Pösssss&Kjaaaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Emma :)

Idag så har jag gjort ganska mycket egentligen. Trodde nog mest att jag bara skulle sitta hemma och vara ledsen över att skolan är över. Men så ringde Emma runt 12 tror jag, kollade inte klockan direkt xD Så jag satte på mig lite kläder och cyklade över till henne och så skjutsade jag henne till Skokällarn och vi blev kvar där ett tag för hon behövde verkligen ett par nya skor. Hon hittade ett par skor hon gillade med antingen så fanns dom inte i hennes storlek eller så var dom för dyra.

Så vi åkte vidare till Calmar Outlet och kollade. Där hittade hon ett par jättesnygga gympaskor som jag fick betala åt henne. Vet inte varför, men jaa...

Sen så cyklade jag och Emma fick skjuts hem till henne så kom en annan Emelie och vi kollade på en film, Skeleton Key, tror jag den hette. Den var väldigt bra men jag fattade inte allt eftersom Emmas dosa funkade inte så vi fick kolla på den med engelskt tal och ingen text. Det var i alla fall väldigt spännande.

Vi gick sedan ut och cyklade en bra bit. Vi bara cyklade runt och gjorde en massa saker hela tiden.

När dom skulle cykla till Norrliden så cyklade jag hem för att fixa lite saker.

Så nu sitter man här och har precis ätit lite och ska försöka få tag på Jonathan... :)

Imorgon ska man väl försöka att fota lite =)

Pösssss&Kjaaaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Sista "skol"dagen...

Idag så vaknade man kvart över 7 fastän man började 11... Fick ju fixa till syrrans hår i kanske 1 timme. Sen så fick jag skjutsa henne till skolan med för att sedan åka hem och fixat till mig själv.
Hemma så började jag med att äta lite. Då menar jag lite. Sen så gick jag in och sminkade mig och jag blev väldigt nöjd med resultatet. Det brukar jag inte bli annars. Så var det dags för håret. Ni vet ju redan hur jag skulle ha håret. Det blev så. Jaaaa. Sen så var det bara att dra på sig klänningen och fixa till lite småsaker.
Satte på mig hjälmen igen och åkte iväg. Blev 30min tidig, men det gör ju inget. Så jag fick vänta. Medans jag väntade så fixade jag till håret lite, synd att jag inte tog med plattången så jag kunde locka håret igen för det blev nästan platt efter moppehjälmen. Synd...
Men sen så kom mina vänner :D Fick ett brev av Pernilla <3 Hon sa att jag inte skulle läsa det innan jag kom hem så jag fick vänta. Sen så kom resten av klassen och vi satte oss i bildsalen och började snacka som vi är så bra på. Vi berättade en massa saker som klassen hade gjort under dessa 3 åren som inte lärarna visste om. Bla. att dom har tänt eld i några papperskorgar i skolan, snott speglar, tatt sönder ett skåp med en raket. Ja, det finns mycket att säga.
Sen så bar det av till kyrkan för att sedan sluta.
I kyrkan hände väl inte så mycket mer än att prästen rappade. Det var riktigt skoj.
Efter kyrkan så fick man en fin ros av mamma. Blev fotograferade av lite alla möjliga personer.
Så gick vi till matsalen där minglet skulle hållas och det var väl ganska kul. En massa stipendier delades ut. Inget sånt till någon i våran klass. Hahahaha!
Så gick vi till bildsalen igen för att få våra betyg. Jag och Sofia började allvarligt att gråta, det var så himla hemskt att lämna skolan. Hon ville till och med gå om ett år bara för att få vara kvar.
Så fick jag mina betyg, faktiskt jättenöjd. 1 MVG, 5 VG och resten G då. Hahahaha! Stolt.
När alla började gå ut från klassrummet så började jag och Sofia att storlipa typ. Det var ju så himla sorgligt så det inte var sant. Men sen så kom vi fakiskt också ut från klassrummet.
Jag tog mina saker från skåpet och tog med mig låset hem... Fick ju skjutsa syrran hem med.. På vägen precis utanför skolan så vinkade jag Hejdå till killarna i klassen som stod vid sina cyklar, moppar eller att dom skulle gå.
Väl hemma så gick jag in på rummet och bröt ihop. Sen så tog jag mobilen och gick in på badrummet och lipade. Jag började smsa med Jonathan med.. Han gör mig alltid på bra humor när jag är deppig. Fast han kände samma sak igår när han hade avslutning.
Jaa, och nu sitter jag här och vet inte alls vad jag ska göra. Får väl vänta och se vad som händer. Kanske loggar Jonathan in? Vem vet?
Pöss&Kjaaaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Klassens dag

Så, vart ska jag börja? Vi börjar med morgonen då jag började med att skicka ett sms till Sofia om när och vad jag skulle ta med mig idag. Så fick jag veta att jag skulle ta med mig mina SingStar spel och ps2. Tog med kameran också.

Så åkte jag iväg till skolan och träffade Sofia så att vi kunde gå till salen där vi skulle vara och spela SingStar och RockBand med klassen. Det var kul, verkligen jätteskoj. Vi spelade i kanske 2 timmar eller nåt sen så gick vi och åt, inget gott alls. Sen så åkte jag hem och hämtade min moppehjälm som en vän skulle ha. Skulle skjutsa honom till en badplats där hela klassen skulle vara. Så fort jag kom tillbaka så åkte vi dit och det var bara 2 stycken i våran lilla klass som badade. Fast jag skulle ha gjort det om jag kunde. Så jag fick fota en massa olika saker i stället. Fiskmåsarna som några matade med chips och så min fina klass som låg och solade på bryggan typ. Det var en helt okej dag med klassen. Inte bara okej, utan bästa dagen med klassen. Kommer sakna er hur mycket som helst sen till sommar och till hösten. Vill inte lämna er. Så åkte vi tillbaka till skolan och jag hämtade mina saker och körde sedan hem igen.

Hemma så satte jag direkt på datorn för att lägga in alla mina fina bilder som jag fotat under dagen på datorn. Sen så gick jag och åt lite. Det var nog datorn som ägde denna eftermiddagen. Fast jag började fixa till lite till morgondagen då man slutar skolan... Det var en grej som jag inte hade hemma, eller jo jag hade men dom var trasiga, så jag fick åka och köpa nya strumpbyxor, nylon.

Så nu sitter jag här igen och är lite smått ledsen över att imorgon är det sista dagen med klassen. Men men... Man får göra det bästa av det.

Fiskmås
Fiskmåsen

Livboj
Livbojen

Pössss&Kjaaaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Fotbooooll!

Idag så fick man vara ledig från skolan för att åka bil till Göteborg för att kolla på fotboll och att köpa min avslutningsklännig. Hahah! Skoj. Nej, men vi kom iväg runt 10 någongång. Kollade på Twilight i bilen. Sen så stannade vi på Västra Frölund för att gå in på Cubus för att köpa min fina klänning. Så åt vi på McDonalds där i närheten. När vi var där så var det några andra tonåringar där som lekte med sina moppar, och jag verkligen hoppades att dom skulle ramla med dom. Ni såg inte vad dom gjorde. Dom stegrade med en där bak och dom körde som dårar på parkeringen.
Sen så fortsatte vi att åka vidare till Göteborg, inte så långt nu. Det var inte bara lite långs köer och det gick inte fort kan jag ju säga. Men till slut kom vi fram till Parkeringshuset och vi satt där i bilen i kanske 40 min. Vi kom väldigt tidigt i alla fall. Men sen så började vi gå mot Ullevi där fotbollen skulle spelas. Vi gick en omväg... Men i alla fall så kom vi fram och utanför där vi kom så var det 3 killar som verkligen kunde lira boll. Dom stod och trixade med en boll i kanske 5-7 minuter utan att tappa den. Då gjorde dom en massa konstiga saker med. Så köpte vi en Sverige tröja var som vi drog på oss. Så gick vi upp till vära platser och det var nästan där vi satt under Gothia. Ganska coolt.
Så skulle Tommy, Samuel, Hugo och Tina sitta nästan bredvid oss. Det var skoj. Innan matchen så var det ju någon som skulle sjunga båda nationalsångerna. Och gissa vem det var? KEVIN BORG! Jag blev så himla glad när dom sa det. Han är ju inte bara lite bra. Men han stod med ryggen mot oss så vi fick kolla i storbildsteven.
Så började matchen. Det gick väldigt dåligt för Sverige i första halvlek, uselt! Men det blev i alla fall några snygga räddningar av Isaksson och ett mål av Kim Källström.
I halvleken så kom Hugo, Samuel, Tommy och Tina till oss och pratade lite. Sen gick dom tillbaka och skulle kolla på matchen.
Andra halvlek gick det betydligt bättre. 3 mål inom 6 minuter. Man hann ju knappt att sätta sig ner innan dom gjorde mål igen. Men det slutade med att det blev 4-0 till Sverige mot Malta.
Nu gick vi ut från arenan och mot bilen. Våra vänner hade ställt bilen på samma ställe som vi så vi gick tillsammans. Men en av mina små kusiner var lite lat så Samuel fick rida på min rygg en bra bit. Medans Hugo fick rida på hans pappas axlar, Tommy. Men sen så fick han gå av för att det började bli lite tungt. Så kom minstingen, Hugo, och ville rida. Han är ju betydligt lättare. Med honom kunde jag springa med. Så Melanie fick ta Samuel. Så fick jag gå upp i trapporna med Hugo på ryggen. Sen så på bron ville han springa själv. Så kramade vi om varandra och vi gick till väran bil och började ställa oss i köerna ut från parkeringshuset.
Väl ute så gick det betydligt fortare. Jag började smsa med några. Så åt jag min fralla med kebabröra i. Jättegott var det. Sen så somnade jag eller jag vet inte. Men vi kom hem runt 2 någongång så jag tog av mig jackan och skorna. Orkade inte ens ta av min kläderna. Så jag sov med kläderna på. Lyckat.

Ullevi
Ullevi

Ullevi
Ullevi


Pössss&Kjaaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Tjoohooo :)

Vad har jag gjort idag? Joo, jag har väl ända varit i skolan och gjort absolut ingenting. Jag började dagen med att komma 10min sent och det gjorde då inget. Vi satt ändå bara och snackade hela  tiden tills vi bytte sal och satte på värsta konstiga filmen. Någon Manga film. Konstig var den i alla fall. Så vi kollade på den i kanske 1 timma sen så fick vi lite rast och sen så städade vi våra skåp och nu har jag nästan inget i det. Glad. Sen så slapp vi den hemska filmen och vi pratade ännu mera. Sen så fick vi äta 1 timme tidigare än planerat eftersom vi inte orkade vänta. Så efter vi hade ätit så fick vi rast i mer än 1 timme, men vi gick till salen och fick våran glass. Andra glassen av skolan, skoj. Så ver det ängkligen dags för skolkonserten, jippie! Det var jätteskoj. Kul. Dom sjunger ju så bra med. Avis nästan. Det var en kille i 8'an som sjöng och spelade gitarr själv. Han var ju bara bäst. Vilken röst han har. Det visste jag inte. Men vi slutade därefter.

Gick till moppen och åkte till Skokällarn och kollade efter skor, men dom har ju nästan bara sånna skor som är inne nu. Vad ska jag kalla dom? Men jag hatar att det bara finns sånna skor i alla skoaffärer nu. Tänk på dom som inte gillar dom, vad ska dom köpa för skor då om det inte finns några andra? Men aja, jag åkte i alla fall hem efter det och startade datorn och började chatta lite och kolla runt på lite bloggar. Inget liv.

Sen så tog jag bussen in till stan för att titta lite efter skor där med, men hittade inga fina. Så jag kollade på smycken som jag ska ha till avslutningen. Hittade ett par jättesöta öronhängen. Blåa. Så hittade jag halsband och armband med som jag la undan så mamma kan åka och köpa dom imorgon eftersom jag inte är hemma då och inte hade tillräckligt med pengar just då. Så träffade jag Elin som inte var i skolan idag.. Hon letade skor och hittade ett par i alla fall.

Så åkte jag hem och satte mig vid datan igen. Funderade på att sjunga SingStar, men jag tror inte det är inkopplat till tv'n och det orkar jag inte göra. Så jag sjöng vid datan istället.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, men ni får ha det så bra.

Pöss&Kjaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Triangelturnering

Idag så fick man faktiskt en liten sovmorgon fast den var inte så stor att jag skulle kunnat ligga i sängen 20 minuter till eller nåt sånt. Utan jag vaknade som vanligt och åt lite. Sen så fick jag ju plocka fram alla saker som jag var tvungen att ha med mig till "skolan" idag. Fotbollsskor, benskydd, handskarna och en vattenflaska. Vi skulle nämligen ha våran Triangelturnering idag. Den som vi har varje år. Men alla dessa 3 år så har vi i klassen inte vunnit en enda match fastän vi är så himla bra i det. Men idag så gick det faktiskt bra.
Första matchen mot 9D i fotboll blev det inte så jättemycket skillnad, 5-1 till dom. Jag i målet då. Kände mig duktig fast det var nästan 2 år sen jag senast stod i ett mål.
Frisbe mot 9B gick ju bara toppen! Vi vann! Våran första vunna match under dessa 3 åren. Fatta vad glada vi blev. Kommer inte ihåg vad det blev men vi vann i alla fall.
Sen så var det brännboll mot 9A. USCH! Aldrig mer! Vad skönt! Dom är verkligen inte seriösa, lovar. Dom tar allt på alldeles för stort allvar. Snälla, tagga ner lite. Den vann vi verkligen inte, vi hade inte ens kul.
Sen så var det fotboll igen, bara att dra på sig skorna igen och sätte på sig handskarna. Nu spelade vi mot 9E och dom är väldigt bra. Så den matchen vill jag inte ens kommentera. För det gick så fruktansvärt dåligt för mig i målet. Kände då att jag aldrig mer ville ställa mig där.
Sen så var det vår klass tur att vara funktionärer, dommare. Jag och Sofia gick till frisben för där behöver man bara hålla kolla på om det blir poäng. jessika gjorde oss sällskap.
Så var det ängkligen lunch! Gud, vad hungrig jag var då. Ris och korvstråganoff. Ursäkta min stavning då. Men den var för salt och så började det regna just när vi skulle äta så det blev inte så gott sen.
Så var det våran tur att spela brännboll mot 9G och vi förlorade ganska stort kan man väl säga. Fast det var i alla fall jättekul. Fast det var lite fusk att dom bara hade en tjej inne på planen. Vi som inte kunde välja om vi ville ha mindre tjejer med eftersom vi fick vara fullklass då.
Frisbe mot 9E och vi förlorade kan man säga. Ganska stor också, tror jag.
Så var det slut och hela skolan visste nästan vilka som skulle komma sist, men inte i år. Då vi fansktiskt kom näst sist. Vi blev så glada att vi typ reste oss upp och jublade. Det var en stund att minnas.

Sen väl hemma igen så hade man tur med vädret, för precis när jag öppnade dörren så öppnade sig himlen och regnet bara föll ner på backen. Men en sak var inte så bra, moppen. Jag kan ju inte sätta på skyddet när motorn är varm. Så den fick bli lite blöt och när motorn svalnat av så satte jag på det.

Sen vad har jag mer gjort idag? Joo, jag har lockat håret för att det inte ska vara helt platt imorgon. Så har jag också jobbat på med min bilduppgift. Den är inte alls fin, hatar den, men hinner inte göra en ny till på torsdag... Synd.

Jaja, men vi hörs. Nu ska jag gå och kolla på lite tv och sen så blir det till att gå och sova. 

Puss&Kram - Emelie

Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Fotograferat

Idag så har man inte gjort så mycket annat än att ha suttit här framför datan och varit ute och fotograferat lite natur och mig. Det har alltså varit en helt okej dag med andra ord.
Mamma och jag bakade Äppelpaj, och det blev ganska gott, faktiskt. Fast jag fick göra det "jobbiga", skala äpplerna.
Sen så när jag var ute så fotade jag natur och mig själv. Blev väl några fina bilder i alla fall.

Lilla söta jag
Söta lilla jag...

Lilla söta jag
Jaaa, vad ska jag säga?

Lilla söta jag
Så ska jag ha håret på skolavslutningen.

Lilla söta jag
Some more sweet.
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Headers jag gjort, än så länge

Klicka på dom för att få dom större.

Kusinens

Mmiichaela.blogg.se, min underbara Kusin <3

Eva-Lottas
Popix.blogg.se, min fantastiska vän <3

Vill du också ha en? Måste känna dig IRL (in real life).

Jag vet att dom ser lika ut, men jag har precis förstått hur man gör xD
Dom kommer att bli finare med tiden.
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Ny Bild på Headern

Idag så fotade jag en ny bild till mig header. Vad tycker du om den? Själv så är man ganska nöjd med bilden, faktiskt.
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Gårdagen

Igår så blev det en lång dag med familjen och farfar. Hela förmiddagen så satt jag vid datan och fixade med min blogg så att den blev fin och gick att använda. Nu funkar den och är jättefin, till och börja med. Sen efter tolv slaget så kom två av mina kusiner ner hit för att gratta pappa i förväg. Så vi pratade, fikade och lekte på lekplatsen. Nu var det så att dom vuxna gungade och barnen sprang runt. Jag räknas som vuxen i detta fall.

Vi satt under vårat partytält och fikade, eller åt får man nog säga, smörgåstårta. Det var jättegott, förutom alla räkor som alltid finns på. Pappa fick lite presenter i förväg också. Han fick två biljetter till en Madonna konsert. Det var coolt, tycker jag. Så jag tror att pappa och mamma ska gå på den.

Efter att vi hade fikat klart så försvann barnen och jag för att fota lite på oss. Fast det blev bara jag och Melanie kvar, min syster. Vi lekte lite modeller och det blev nog endel fina bilder på oss, men jag la bara ut bilder på mig igår.

Ni får gärna kommentera bilder och säga vad jag kan göra bättre och så vidare.

 Puss och Kjaaaam :D <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

"Modellat"

Idag så har jag och min syster haft en ganska så rolig dag och fotograferat ganska mycket på oss och naturen runt oss.

ja
Jag som åker, ramlar och slår mig med.

skateboard
En fin skateboard.

lilla jag
Jag som leker modell bland smågranarna.

Lilla meee
Ligger på gräsmattan.

mee
Gunga! Jättekul.

mee
I like it.

mee
Nå, vad tyx?

lilla mig
Well, what can I say?

Lilla mig
Naaaw, soo sweeeeet.

Kommentera dom gärna. Skulle inte skada gör mig i alla fall.
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Välkommen till min nya blogg!

Tjoho :)
Detta är nog 4 eller 5 bloggen som jag skapar xD Har aldrig fattat hur man fixar till dom, men nu gör jag det. Men det är fortfarande endel som jag inte förstår mig på... :/
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails
AllmäntToppbloggare
Bloggrank.se Affärsverksamhet Bloggar - Topplista
TopOfBlogs BloggparadenBlogg listad på Bloggtoppen.se
Bloggpunkten.se bloggarbloggar Hoof Store Frossle.com 2 Par Strumpor för 1 kr! SoChic.se MYHYGO Kvinna Fashionize.se Gratisbio.se myHeart.se iPhonebutiken.se