Emma Pemma, idag :)

Idag så har man varit med Emma hela dagen. Vi träffades vid kvart i elva typ och va ute och cyklade ett tag och jag visade vart Masoud bor. Så satt vi utanför Nova skolan och lyssnade på musik och pratade lite.
Sen så cyklade vi hem till Emma och satte oss i sängen och spelade xbox. Nåt bil spel. Det va faktiskt kul. Emma vann hela tiden och slog sitt pers. Duktigt. Medans jag kommer i mål ett tag efter. Hahaha!
Därefter så gick vi ut på deras balkong och satte oss och lyssnade på musik, hörlurar. Vi solade benen i alla fall. Vi satt så och bara lyssnade ett bra tag.
Sen så bestämde vi oss för att åka hem till mig och sätta oss i våra solstolar men så blev det inte. Utan Emma sminkade mig och sen så åt jag medans hon va kvar i mitt rum och fixade sina naglar.
När jag ätit klart så skulle vi åka tillbaka till Emma för dom skulle bada och då följde jag med men badade inte. Emma va först i. Marita sen. Sen Magnus. Och sist Evelina. Vi hade mycket roligt där i alla fall.
Så åkte vi hem till Emma igen och satte oss i Emmas rum och kollade på Harry Potter - Halvblodsprinsen. Den va bra, men mamma ska köpa filmen när den kommer ut. Vi såg aldrig början så det fanns lite som vi inte fattade nåt av.
När filmen va slut så va det dags för mig att åka hem så att jag hinner packa till imorgon då vi ska åka bort till Skara och vara på Skara Sommarland. Kommer hem på söndag.
Kommer sakna alla mina vänner och Masoud <3

Pössssss&Kjaaaaaaaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Skoj

Idag så har man varit ledsen men sen jätteglad igen. Jag var ledsen för att Masoud först inte kunde träffas... Men jag är ju som jag är. Jag fick honom till att träffas idag i alla fall.
Så jag åkte in till stan och jag va före honom för en gångs skull. Jag tänkte att jag kanske kunde smyga mig fram och skrämma honom men så vände han på sig precis när jag skulle skrämma honom. Otur. Men det blev skoj i alla fall. Vi gick en liten runda innan vi satte oss bakom Baronen på bryggan. Vi satt där och han tänkte knuffa ner mig i vattnet. Det va ju fullt av sjögräs där ju! Skulle ju skrika som en galning. Men det gjorde han inte. När vi satt och kysstes så hörde jag ett klick och då va det han som hade tagit ett kort och jag fick se det och jag såg hemsk ut. Så jag snodde hans mobil och han försökte ta tillbaka den innan jag hann radera men han kunde inte. Den är borta. Han kittlade mig. Det va elakt. Väldigt xD. Skulle inte förvånat mig och jag typ skulle tappat den i vattnet. Hahaha!
Sen så skulle han hem för att han skulle till doktorn och kolla upp sina vrister som han hade gjort illa.
Så hann jag hem och fick vara hemma någon timme sen så fick man sms från Pernilla som undrade om vi kunde träffas. Oh, ja. Det gjorde vi. Men hon fick vänta i stan ett tag innan jag kom.
Men när jag kom fram så hade vi jättekul. Vi kollade på lite kläder och vi gick in på Dahlbergs och jag tror inte hon gör om det med mig. Hahaha! Allt som va rosa gick jag och kollade på och sa att jag ville ha. Som sagt så hade vi jättekul och måste göra om.
Så nu har man varit hemma ett tag och har chattat med bland annat Emma på msn och bestämmt att jag ska vara med henne på förmiddagen. Det va längesen vi va och jag har saknat det <3 Sen så ska jag kanske vara med Masoud. Beror på om han kan eller inte. Kanske försöker få med honom hem. Men bara kanske. För då kommer vi inte att vara hemma hos mig. Vi kommer vara ute. Mamma, Melanie och Linus kommer ju skämma ut mig totalt. Hemskt.

Pösssss&Kjaaaaaaaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Hemma igen

Idag så plockade vi ner förtältet till husvagnen och när vi nästan va färdiga så började det att regna lite smått och vi skyndade oss med det sista.
Så åkte vi hem. Nästan fem timmar tog det. Tur att man har sånna DVD:er. Så jag kollade på "Ciao Bella" och jag tycker fortfarande att den är så bra. Sen så kollade jag på "Bolt" och den va ju hur rolig som helst. Skrattade till den och när den va slut så kollade jag inte på fler filmer.
När vi kom hem så plockade jag in mina saker och duschade. Just ja. Jag åt hamburgare när jag kom hem med.
Sen så skulle jag ha träffat Masoud men han kom på att han hade träning och det sa han när jag redan satt i bussen så jag åkte fram och tillbaka. Missade min busshållsplats också. Hahaha! Så jag hoppade av den andra så att jag fick gå lite också.
När jag kom hem igen så satte jag mig vid datan igen och chattade med mina vänner.
Sen efter att hans träning va slut så åkte jag in till stan igen och vi träffades. Vi gick till parken och myste lite.
Så va det dags för mig att ta bussen hem igen, 23.13. Då gick min buss. Och bussresan tog inte alls lång tid. Jag steg av bussen vid 23.26.
När jag kom in så åt jag lite och sen så gjorde jag mig i ordning för natten och somnade.

Pösssssss&Kjaaaaaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Fjärde dagen

Igår så gjorde vi inte så mycket utan vi bara åkte till Råå hamn och kollade på båtarna typ xD Sen så kollade vi typ någonstanns mer men kommer inte ihåg xD
Sen så kollade jag lite på tv och sen somnade jag.
Dom berättade att vi kanske ska till Kroatien nästa år :D Jätteskoj och att vi kommer köpa en ny, snyggare husvagn. Fan va skönt :D
Kom på att vi va i Danmark en av dagarna också. Kommer inte ihåg allt xD
Sen så va vi uppe i nåt torn i Helsingborg också. Kärnan hette det typ. Jättefint va det.

Pössss&Kjaaaaaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Tredje dagen

Idag så har vi varit på campingen typ hela dagen men sen på kvällen så skulle vi åkt in vid halv 5 ungefär men vi åkte vid 5 så vi missade Darin helt och hållet...
Vi kollade runt på hamnen där och så va det sveriges högsta Bunge Jump, hela 90 meter över vattnet va det. Att dom vågade hoppa. Det fanns ju dom gjort som gjorde det gång på gång. Tror att det va en Svensexa som va där och gjorde det. För pappa såg någon med Playboy kanin dräckt på sig xD

Förlåt att jag inte skrev nåt inlägg i helgen då jag kom ihåg vad jag hade gjort xD
Men jag pallade verkligen inte...

Pössss&Kjaaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Andra dagen

Idag så har jag varit i själv Helsingborg och vi gick runt i staden bara och såg en massa roliga och endel fina saker också.
På kvällen så kollade vi på Miss Li och jag trodde verkligen inte att hon va sååå stor. Det va bara en massa ungdomar vid scenen och längre bort så va dom "gamla". Melanie och jag stod längst fram vid scenen och hon va jätterolig att kolla på. Vi fick en massa fina bilder på henne. Tror jag faktiskt nästan tog slut på halva minnet i kameran. Fast jag trodde allvarligt att hon skulle vara smalare...
Efter att vi hade lyssnat på henne så åkte vi tillbaka till campingen och hade jättmysigt och sen så somnade jag.

Pössss&Kjaaaaaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Första dagen i Helsingbog

Idag så har man bara åkt bil från Kalmar till Helsingborg för att vi ska vara här till på Måndag. Så när vi åkte så somnade jag i bilen och hade nästan högsta volym på MP3'n och dom andra i bilen va inte så glada på mig, men vad skulle jag göra? Jag sov ju xD Sen så när jag vaknade så va vi vid campingen och alla hade gått dit där man checkar inte så jag var ensam i bilen och visste inte ens vart jag var. Kul. Men så såg jag att jag hade fått några sms från Masoud och jag svarade på dom men en gång så att han inte behövde oroa sig för mig. Så när vi hade checkat in och så, så började det och regna när vi skulle sätta upp förtältet till husvagnen. Men vi blev klara innan det började ösa ner. Så åt vi lite och sen så kom tårtan fram eftersom Linus fyllde år idag. Det hade jag glömt bort. Duktigt Emelie. Men han hade fått en motorbåt, en radiostyrd en. När vi hade ätit tårtan så skulle vi åka iväg till RixFM Festivalen och väl där så fanns det nästan bara fjortisar och drickande ungdomar. Hoppas det inte är så när det är i Kalmar om två veckor.Hoppas det inte regnar då heller för det var bara en massa paraplyn man såg typ. Först så va det ju Ramsells och dom va bra och sjöng några låtar. Efter det så var det Kim. Underbara Kim som Melanie inte ens visste vem det va :O Han va jättebra och jag fick några bra bilder på honom med, Det va inte heller tyst i publiken. Det lät inte bara lite heller xD Jag lät inget (a). Därefter så va det dags för Velvet och hon va jättebra och hade jättefina kläder på sig. Sen så var det dags för Style och dom va faktiskt bra. Bättre än va jag trodde i alla fall. Kunde ju deras låtar så jag sjöng såklart med dom. Så var det dags för Janet och hon va bättre i verkligheten än på radion måste jag bara få säga om henne. Hon va jättebra. Sen va det dags för BWO.... Vad ska jag kommentera om dom då? Jooo, BÖGAR! Ni ska bara få se en fin bild på honom som kommer när jag kommer hem. Asså, är han eller är han inte bög? Tror han är det faktiskt. Men fotade lite bilder på dom till mamma. Star Pilots! Jaaaa! Dom hade inte världens snyggaste kläder på sig men whatever liksom. Tycker dom är så bra i alla fall! Dom var sist ut och då var det verkligen inte tyst heller. Alla fjortisar och fulla och halvfulla tonåringar bara skrek för att dom skulle kolla på dom. Usch. Men jag tykcer dom är bra. Sen så va det slut och på typ 5 min så va det tomt vid platsen och alla va utspridda. Vi såg nåt jättekul i vattnet. Man kunde vara i en platsboll, stor då. Och bara springa i vattnet. Såg kul ut men jag skulle aldrig göra det själv. Sen så gick vi och vi såg en jätteläskig bil. Den kunde vika upp dörrarna och allt typ. Bild kommer. Sen så kom vi dit där Star Pilots signerade och jag och Linus blev med på bilder som pappa tog när vi va med 2 av dom på 2 olika foton. Sen så gick vi raka vägen mot bilen och åkte hem. Så nu har jag ätit lite och gjort mig i ordning för natten. Smsar lite med Masoud också såklart.

Pösssss&Kjaaaaaaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

MysPys <3

Väl där så träffade ja pappa, Linus o Melle som också skulle kolla. Vi satte oss o sen började matchen o efter en stund så gjorde de Ungerska laget mål o efter 19 minuter så gjorde KFF mål o gud, VILKET LIV de blev på fansen xD Men sen så va de ett tillfälle då den ungerska målvakten fällde en KFF spelare med flit i målområdet och dommarn, HATAR DOM, sim tyckte inte de va straff :O Herre Gud! Solklar straff! Aja... I halvlek stod de 2-1 till KFF men de behövdes 4-1 för att dom skulle gå vidare i Champions Leauge... Tyvärr så blev de bara 3-1 till KFF... :/
Pössssssss&Kjaaaaaaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Tjej-dag :)

Idag så har man varit på stan med Eva-Lotta, Ida och Sofia och det va jättekul. Först så va det bara jag, Sofia och Eva-Lotta för Ida skulle komma lite senare. Vi gick runt i lite affärer och Eva-Lotta köpte lite kläder medans jag och Sofia gick och höll henne sällskap. Jättetrevligt.
Sen så kom Ida och vi gick runt lite innan vi gick till fiket och fikade. Då fick jag ju berätta lite om Masoud eftersom Eva-Lotta blev "lite" nyfiken. Hahaha! Vi hade i alla fall jättekul idag.
Så skulle jag lämnat mina vänner för att träffa Masoud men han kunde inte för han skulle på träning... Så jag åkte hem istället.
Nu sitter jag här och ska väl börja småpacka lite till på torsdag då vi åker till Helsingborg och Masoud har lovat att vi ska träffas imorgon, tid säger jag inte.
Så snart åker vi till "Svensson, Svensson". Det ska jag och familjen titta på idag och jag hoppas verkligen att det inte börjar regna när vi sitter där och kollar.

Pössssssss&Krammmmmmm <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Gulligt :)

Innan idag vid typ 9 tiden så snackade jag med Masoud på msn och han skulle snart åka och jobba när han skrev "Ska jobba snart och tjäna lite pengar o vet du varför?" jag bara "okej, nej de vet ja inte xD" han "Vill du veta då?" ja bara "Jaaaaa" och då skrev han "Så att ja kan bjuda min sötis på bio o restauranger o sånt". Det va de gulligaste tycker jag <33
Just nu så sitter man och sjunger *tralalallalaaaa* och väntar på msn från honom om att vi kanske ska träffas idag <3. Det hände en lite "rolig" sak innan. Mammas kompis ringde och jag svarade och då berättade hon typ att hon såg mig på stan igår och höll en kille i handen. Naaaw <3 Men HON?! :O Kunde de inte va nån annan som såg mig :O Men skit samma liksom. Alla kommer ju få se honom någon gång xD
Jaaa, nu ska ja nog kila en stund :D

Pösssssssssss&Kjaaaaaaaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Glad eller inte

Igår sa va jag på stan och träffade en kompis :) Det va kul, men det hände en massa. Nu vet ja inte va ja ska känna.... Glad eller Ledsen för de, de vet ja inte... :(
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Söt eller Inte?

Jao :) Jao :) Jao :) 
Jao :) Jao :) Jao :) Jao :) Jao :)
Ingen kan berätta för mig om jag är söt eller inte. Det är bara jag som bestämmer vad som är bäst för mig. Om jag tyckar jag är söt så är jag det. Om inte så är jag inte det.
Men vill gärna veta vad andra tycker :)

Pössss&Kjaaaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Ny header??

Ska jag göra om bloggen eller ska den vara som den är?
Har gjort en ny header i alla fall, ifall jag skulle vilja byta.

Nya bloggdesignen?
Nya headern

Vad ska jag göra?
Byta eller ha kvar det jag har?
Kommentera ditt svar.
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Campat på Sturkö

I helgen har jag varit med familjen på Sturkö, en ö en bit från Karlskrona, och det är jättefint där. På vägen dit så stannade vi vid en bro och fikade lite. Jag, Linus och Melanie gick ut på en av dom två bryggorna som fanns och tog lite kort och Linus kastade småsten i vattnet så att vi kunde få lite "roliga" bilder. Det blev dom också för ingen av oss fick någon speciellt bra bild. Duktiga. Så gick vi till lekplatsen som fanns där och den gungbrädan va riktigt läskig :O Melanie höll på att flyga av den! Eller det kan ju ha varit för att jag satt på andra sidan och väger lite mer än henne xD Sen så va det någon gubbe som gjorde ett havsörnsbo och han berättade lite om dom och sen så "flög" vi lite xD Vi sträckte ut armarna och flög. Hahahahaaa! Sen så åkte vi vidare till campingplatsen och vi satte upp förtältet och gjorde i ordning. Så sprang Linus och jag iväg och kollade på minigolfbanorna som va jättefina och ovanliga. Ni skulle sett dom. Jätteroliga såg dom ut att vara.
Melanie och jag bytte om snabbt till bikini och sprang till den långa, vingliga bryggan som såg ut att välta när som xD Vatten va jätteskönt och det va en ganska så fin botten, inte så mycket sjögräs vill säga. En bit ut så fanns det en "flotte" som man kunde simma eller gå till. Eftersom det va så grunt. Men när Melanie och jag kom fram så hade vi problem med att komma upp xD Typiskt oss. Eller hon kom upp själv men jag satte inte ner mina fötter för det va ju sjögräs där :O Men sen så kom jag upp och stannade där en stund och hjälpte Melanie upp efter hon hade hoppat ett antal gånger. Sen så simmade vi tillbaka och gick till husavagnen och klädde på oss igen.
Vi gick sen till kiosken och där va det två söta sommarjobbare (a). Kommer än ihåg vad dom heter :S :O
Dagen efter så åkte vi till en udde eller vad jag ska kalla det. Det gick i alla fall en färja därifrån. Tror jag. När vi kom så va marinkåren där och skulle åka iväg med buss någonstanns medans några skulle hem eller någon annan stanns. Jag gick ut till slutet och satte mig och bara njöt av havslukten. Det är såå avslappnande. Skulle kunnat bo där på om det inte fanns så mycker alger där. Alla i marinkåren bara kollade på mig xD Det va läskigt.
Sen så åkte vi in till Karlskrona och och då kände jag igen mig xD Trodde inte jag hade varit där innan. Men då kom jag på att jag har spelat Beach-handboll där för några år sen. På så vis visste jag att jag varit där innan.
När vi kom in i själva stan eller där den stora kyrkan är så fanns det en glasskiosk som inte snålar med glassen. Tre kulor är som typ fyra skålar fullt med glass :O Dom blev jättestora i alla fall. Fast gott det kan jag inte neka till. Det va sååå gott och man blev inte bara mätt utan jättemätt av dom. Så matade pappa en av dom små söta fåglarna som fanns där. Han matade den ur handen. Det är inte nåt man ser varje dag. Och inte tala om dom läskiga fiskmåsarna :O

Jaaaa, det va min helg i Sturkö :)

Jag på bryggan Glitter i vattnet av solen Super Mario Så söt
Bron till Sturkö
Den fina bron

Pösssssss&Kjaaaaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Larz Kristerz

Idag, torsdag (vi säger det eftersom det va torsdag då), så åkte jag och familjen in till stan och kollade på Svensktoppen Nästa och därefter så va det dags för Larz Kristerz, inte för att jag bryr mig men i alla fall. Det va lite "kul" att kolla på dom eftersom dom bara stod och snakade hela tiden och nästan aldrig sjöng xD Så träffade jag Jessica också. Det va jättekul.

Larz Kristerz
Larz Kristerz.

Pössssss&Kjaaaaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Hemma igen

Inte för att jag har varit borta så länge, men i alla fall. Åkte i lördags till Sturkö där det va jättefint och mysigt. Kom hem idag, 11.30.
Kommer mer sen/imorgon.

Pössssss&Kjaaaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails
AllmäntToppbloggare
Bloggrank.se Affärsverksamhet Bloggar - Topplista
TopOfBlogs BloggparadenBlogg listad på Bloggtoppen.se
Bloggpunkten.se bloggarbloggar Hoof Store Frossle.com 2 Par Strumpor för 1 kr! SoChic.se MYHYGO Kvinna Fashionize.se Gratisbio.se myHeart.se iPhonebutiken.se