Kalmar FF

Idag så har jag bara städat lite och så har jag packat inför tisdagens resa med klassen och 3'orna. 2'orna kommer på onsadagen till oss. Vi vet inte vart vi ska eller nåt. Utan bara att vi ska iväg. Så jag har mest bara städat och packat. Nästan klar med städningen. Skönt. Gillar inte att städa.
Sen så skickade Melanie en film till mig som vi senare kollade på. Marley och jag. Den är så bra. Började gråta till den. Den skulle jag verkligen rekomendera till er. Den är jätterolig men ändå sorglig.
Så var det dags för den längtande fotbollsmatchen mellan Kalmar FF och Hammarby. Idag var det sista matchen för Rasmus Elm i KFF, ännu en blivande stjärna som Kalmar FF har tränat som flyttar till ett stort lag. Alkmaar. Men när vi kom dit så var det fint väder, men så fort matchen kom igång så öppnade sig himlen också. Nu så pratar jag inte om små regndroppan, utan nu talar jag om gigantiska droppar. Dom gjorde nästan ont att få på sig. Så efter 32 spelade minuter så gör KFF mål. JA! Sen efter 34 minuter så gör vi mål igen. JA! Och ännu en gång vid 43 minuter. MÅL! JA!
Sen i halvleken så gav några ut stipentium till ungdomar. Och bland dom så fanns Tove, en i min gamla klass. Hon och sitt team fick pengar. Förtjärnade pengar. Dom är jättebra. Drillning.
Så började matchen igen. Men andra halvleken blev det inga mål... Tyvärr. Men Rami Shaban var mycket bättre nu. Så när det var 5 min kvar så bytte dom ut den unga Rasmus och då apploderade hela skansen.
Dommaren pipte i sin visselpipa och matchen var slut, 3-0. KFF ägde sönder Hammarby. Vi stannade och kollade när Rasmus strippade lite. Men synd nog var att han hade underställ under.
Så åkte vi hem och nu har jag fixat en kompis blogg. Länken finns i menyn till vänster. Hoppas han gillar den och att han säger till om han behöver hjälp. Han har fixat sin header själv.
Nu ska man väl sova så att man hinner duscha och fixa till sig innan skolan imorgon då.

Kalmar FF

Pösssss&Kjaaaaaaaaam <3

Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Andra dagen

Så var det dags för andra dagen i skolan, och ja, vi började 8.15 idag, och det kommer vi göra varje dag.
När jag kom till busshållsplatsen så var det en massa bussar som körde förbi, men av någon anledning så kommer jag med samma buss som Sofia och Eva-Lotta. Så vi satt och snackade hela vägen till skolan.
När jag kom till skolan så var Lucy där så vi satte och och började snacka, sen med tiden så kom Moa, Ellen, Erika, Emma, Josephine och Annie. Killarna kom också lite innan lektionen började.
Vi skulle skriva lite fördomar om Christian, våran mentor, det var jättesvårt. Men några rätt hade man ju. Han är jätterolig och väldigt "sig själv". Så började han berätta lite om sig. Tog typ 15min.
Sen så fick vi skriva fördomar om någon som vi inte kände och efter de skulle vi interjuva varandra för att se vad som var rätt eller fel. Trodde verkligen inte det skulle vara så kul. Fast det var lite läskigt att vi fick snacka över klassen. Men det gick bra.
Sen så gick vi en lite guiderunda i skolan och även vart vi skulle samlas om larmet går. Så vi var ute och promenerade lite också.
Vi kom tillbaka och då gick vi ner i källaren för att kolla på gymmet och omklädningsrummen som nästan kommer att vara våra eftersom vi kommer vara där väldigt mycket. Det fanns också ett rum, typ en idrottshall, fast mindre men den funkar väldigt bra. Det var där vi lekte en massa roliga lekar. Vi lekte någon lek då man skulle säga "Hej jag heter Emelie och har varit på marknad i Alakalabo (eller nåt) och där köpte jag en fiol." Sen ska nästa person säga "Hej jag heter Ellen och har varit på marknad i Alakalabo och där träffade jag Emelie som köpte en fiol och jag köpte en gitarr." Så går det vidare så hela tiden. Den som var sist fick ju säga allas. Det var i alla fall jätteskoj. Sen så körde vi någon annan lek att det fanns små öar på golvet och att man skulle springa till dom olika öarna när en sjönk, så till slut så stod alla på en ö. Det var lite trångt, men vi alla överlevde i alla fall. Sen körde vi någon tillitsövning. Då fick jag vara med Emma och man skulle falla bakåt, det tycker jag är jättehemskt. Så det var svårt. Men till slut så litade jag på henne och föll en bit bakåt. Så skulle hon falla också, samma sak hon henne. Hon tyckte också det var lite hemskt men vi klarade det i alla fall. Sen så skulle vi göra bron. Det är när man står mittemot varandra med händerna ihop så går man bakåt sakta och ser hur långt man kommer. Det var den värsta leken.
Sen så slutade jag och då gick jag också fixade med busskortet. Jag visste inte om det var mer än 6km till skolan, men det visade sig vara det så jag fick mitt första busskort. Stolt. Slipper man cykla. Inte för att jag skulle gjort det annars, men ändå.
Så när jag kom hem så startade jag datorn och började spela lite och sen så har jag bara fastnat här, skulle kollat på en film på Disney Channel, men den missade jag. Vi åt grillat hemma, jättegott.
Men snart ska jag sova, mår inte så bra. Kommer inte berätta varför heller... Vill inte det just nu. Kanske imorgon. Eller aldrig, ni, mina kära vänner kommer nog få reda på det någon gång i alla fall.

Pösssss&Kjaaaaaaaaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Skolan börjar :)

Shit, va nervös jag var idag och igår. I morse så vaknade jag vid halv 9 så jag hoppade in i duschen och gjorde mig iordning för dagen. Men jag började ju inte förän 11.30. Så jag var hemma och tröttade ut mamma på mitt tjat om att jag skulle dö innan jag ens kom dit eller att jag skulle bli tagen som fjortis eller nåt sånt. Eller om jag skulle snubbla igen, fast inte på en boll den här gången. Men hur som helst så kom jag faktiskt iväg och jag var inte bara lite tidig heller. Var framme vid 11.00 typ. Så jag gick in och satte mig i soffan och väntade. Så kollade jag på alla andra som redan hade börjat. Sen så ringde Emma så jag gick ut och pratade med henne en stund innan jag la på igen. Precis efter så va det en tjej som frågade om jag skulle gå Idrott o hälsa, och då svarade jag ju ja, såklart. Så vi började snacka och så. Moa. Det kommer jag ihåg nu. Vi lärde känna varandra och till slut så kom hennes kompis som också skulle gå där. Kommer inte ihåg namnet, tyvärr. Men vi gick sedan in och satte oss och då började allt folk att komma.
Sen vid halv 12 så började vi och vi gick bort till våran sal, Lillebror. Vi lyssnade på en massa info och några lärare och så kom och berättade lite.
Sen så fick vi lite saker, penna, block och en massa papper. Så gjorde vi ett upprop och vi fick berätta lite, vad vi hette, vilken inriktning vi valt och om vi tränade i ett lag/förening. Det var så pinsamt. Sen var det dags för att prova träningskläder. Kul. Vi hade faktiskt jättekul idag. Ville nästan inte gå hem igen.
Men hur som helst så slutade vi och Moa följde med mig på stan för att leta jeansleggings, men jag hittade inga fina som jag gillade. Så vi gick till stationen och åkte hem.
Men på vägen hem så korsade Sofia vägen för bussen så jag hoppade av och gick en bit med hemme. Sen så träffade vi Ida och vi snackade en liten stund innan dom gick in till stan och jag satte mig på bussen hem igen.
När jag kom hem så åt jag lite och fyllde i lite papper som ska lämnas imorgon.
Alltså har min dag varit hemsk men ändå jätterolig :)
Så snart ska jag väl göra mig iordning för natten så att jag hinner sova nåt alls inatt. Måste ju hinna duscha och så innan jag tar bussen in vid kvart i 8.

Pösssss&Kjaaaaaaaaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Tälta

Idag så har man bara varit hemma och tråkat, suttit vad datan och segat.
Sen så var jag och Melle ute med kaninen på lekplatsen och hon höll på att rymma, vi hade henne lös. Jättekul var de.
Så nu sitter vi i tältet och håller på med våra datorer. Min kommer snart att dö och jag fryser. Ganska underligt eftersom jag har mitt täcke och sen så har jag 2 andra filtar. Mina alla kuddar kom också ut, så de blir ganska trågnt eftersom vi båda ska va här i och faktiskt kunna sova i också. Vi har dampat lite och nu ska ja dra. Får skriva mer imorgon, orkar inte nu.

Pööööööös&Kjaaaaaaaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Midnattsloppet 2009

I fredags så åkte vi till Stockholm för att pappa och Melanie skulle springa loppet. Vi satte inte upp nåt vid husvagnen eftersom vi inte skulle va där nåt. Typ bara äta och sova.
Men när vi kom fram så fixade vi lite och så.
På lördagen så åkte vi runt i Stockholm och kollade.
Sen på kvällen så skulle dom springa då. Så mamma, Linus och jag fick vänta på dom nån stanns i Stockholm. Vi snodde åt oss en massa Powerade drickor. När Melle hade sprungit så gick vi runt lite och kollade.
Så var det pappas tur, 22.05. Han skulle ju springa 1 mil, medans syrran bara sprang 2.2 km typ. Så vi gick ner till tunnelbanan så länge eftersom det regnade. Linus somnade på bänken där vi satt. Så skulle mamma hämta pappa sen när han sprungit klart, men Melle stack och gjorde det.
Så kom vi hem och då var klockan halv ett, typ. Sen så somnade vi alla.
På söndagen så gjorde vi typ inget alls. Utan vi skulle bara åka hem. 5 timmar i bilen. Usch. Men vi stannade på nåt ställe och åt.
Så var vi änkligen hemma och det var skönt för nu ska vi inte åka bort nåt mer.
Pallar inte skriva mer.

Pösssssssss&Kjaaaaaaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Liseberg <3

Idag så var vi på Liseberg hela dagen från när dom öppnade vid 1. Men det var såå lång kö så vi var väl inne vid 13.20 eller nåt sånt.
När vi väl kom in så skulle vi ju köpa våra åkpass. Vi gick till en biljettaffär lite längre bort, men där var det också kö.
När vi väl hade fått dom så splittrades vi och jag och Melle gick och mamma, pappa och Linus gick.
Melle och jag började med "Slänggungorna" och var därefter snurriga så vi gick till "Sagoslottet" och åkte den. Vi åkte inte bara utan vi fjantade oss och skrattade och tog kort. Min vita fina nya tröja lyste där inne.
Så hade Liseberg fått 2 nya karuseller, "Hang-Hai" och "Rabalder".
Vi åkte efter "Hang-Hai" och det var inte kort kö utan vi fick stå i kön ett tag. När vi steg på den så ångrade vi oss nästan, men när den väl kom igång så var den jätterolig. Snurriga igen.
Nu kommer jag inte ihåg vad vi åkte sen men säger dom vi åkte.
Vi åkte Lisebergsbanan 6 gånger. För att kön var så kort ett tag så då åkte vi den 4 gånger. I rad. Den är så rolig, men vi tröttnade lite på den sen. Vi kunde inte skrika utan vi skrattade bara hela tiden. Det som var roligt det var att vi satt i samma tåg och samma plats 4 gånger av dom 6 gånger vi åkte den. Det var lite läskigt. Och vi hade också tur eftersom vi fick gå före några för att den lilla pojken inte vågade åka den då. Dom åkte nog tåget efter oss.
"Rabalder" är en barn berg-o-dal-bana men den var så rolig. Vi gjorde världens fulaste min på korten. Men vi hann bara att se ett av korten, eftersom man åker 2 varv så tog den 2 kort.
Sen så ringde mamma och sa att Linus ville åka "Flum-Ride" med Melle, men då var vi redan påväg dit för att åka den. Jag som tycker den är hemsk. Men vi kom i en stock (?) och när vi var i backen upp så börjar Linus att skrika över att den är läskig. Han åkte den förra året med pappa. Så vi, eller Melle, fick försöka få tyst på Linus medans jag själv sitter och skrattar, men var livrädd. Första nerförsbacken var ju bäst. Vi blev lite blöta då, mina skor blev dygnsura redan då. I den stora backen så skrek verkligen Linus. Jag skämdes nästan lite. Vi skyndade oss för att kolla på kortet, och vilken tur man har så syndes man inte för att Melle var ivägen. Tackar henne.
Vi åkte också "Balder" och den är verkligen Lisebergs roligaste berg-o-dal-bana. Älskar den. Melle hittade en hundralapp under banan, men den kom man ju inte åt. Synd nog. Melle fick hoppa övertåget och lämnade våra saker i skåpet så åkte vi iväg. Vi skulle gjort en riktigt ful min på bilden. Men den tog inte bilden när vi trodde.
Sen så åkte vi "Kanonen" och det var inte alls lång kö till den. Regnade nästan hela tiden vi var i kön. När vi kom fram och hade satt oss så började dunkandet. Och sen så skjöts vi iväg i väldig fart. Jätteroligt.
Åkte upp mot PandaVision för att kolla på 3D-filmen. Vi träffade dom andra där och vi gick in utan dom. Kommer ihåg sedan innan, den där ormen som kommer slingrandes mot en. Läskigt. Men läskigast var ju när hajen kom fort mot en, såg den inte ens innan den var framme i ansiktet på mig. Sen så fanns det ju mycket som var kul.
Sen så åkte vi "Colorado" med Linus och mamma men Melle och jag hade redan ställt oss i kön så vi fick släppa fram en massa så att dom kunde komma ikapp oss. Så åkte vi oss Linus var livrädd för den? Fattar inte det. Vi åkte med några som skrattade jättemycket så det passade oss prima. Som tur så blev jag inte så jätteblöt men jag fick ju ingen otur med mig där. Linus fick en stråle rakt i ansiktet.
Så fika vi lite. Bullar och Cola.
Vi blev tvingade att åka "Sagoslottet" igen fast med Linus. Tog kort då med.
Sen så vågade han inte åka "Drakbåtarna" (?) tror jag att den heter. Men när vi kom fram och Melle och jag hade satt oss i en båt så satte sig Linus i en annan båt så vi satt där och såg puckade ut. Fast vi hade jättekul i alla fall.
Jag och Melle skulle ha åkt "Uppskjuten" tillsammans första gången men hon fegade ur så jag åkte den själv första gången och den var jättehemsk. Jag ångrade mig när den hade kommit upp en bit över backen. Såklart så skulle hon filma mig. Jag skrek ju verkligen inte. När den var längst upp så såg jag hela Göteborg. När vi kom ner så frågade han som satt bredvid mig om jag levde och jag svarade såklart "Nej". Hahaha!
Vi skulle ha åkt "Juke-box" också men den hann vi inte med. Synd. För vi skulle åka "Flume-Ride" igen det sista vi gjorde innan dom stängde. Då blev vi jätteblöta. Melles vita shorts var genomskinliga.
Vi gick och mötte pappa men då var inte Linus eller mamma där för dom skulle få Lottas autograf... Det var ju "Lotta på Liseberg" då också.
Vi åkte hem till husvagnen och gjorde oss i ordning och somnade.

Pösssssssss&Kjaaaaaaaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Campingen igen

Igår kväll när vi hade ätit taccos och mamma, papp och Tommy och Tina hade åkt till Ullevi för att kolla på Madonna så var det bara jag, Melanie, Linus och mina små kusiner Hugo och Samuel kvar.
Jag busade lite först med mina små kusiner sen så startade jag, farfar och Melanie våra datorer och spelade lite spel och jag blev tvingad att spela nåt sjukt skjutspel som va jättetråkigt.
Sen så kollade vi lite på tv och sen så gjorde vi oss i ordning för natten vid 22, men när vi, Melanie och jag, gick ut på altanen där vi skulle sova i en jätteskön soffa så tog vi med oss datorerna och kollade på en film på min dator, Crossroads, den som Britney Spears är med i. Den är så sjukt bra, enligt mig.
Efter det så gick jag in på msn och chattade lite med mina kompisar och dom som jag känner lite mindre bra.
Melanie och jag lyssnade på varje bil som körde förbi för att höra om det var dom som kom hem, men det åkte bara förbi en massa andra bilar och en massa mopeder.
Men till slut så var det dom och jag stängde av datorn och la mig. Men som vanligt så ska mamma kolla om vi sover och vi är så dumma och hälsar på dom.
Till slut så somnade vi.
Sen på morgonen så fick man inte sova klart för att syrran sparkar en på smalbenen.
Så jag gick upp och va social och allt snack var om gårdagen, Madonna. Vi såg en massa bra bilder som pappa och kanske mamma tog.
Vi var tvugna att packa ihop dom få saker som vi hade med oss till dom och la det i bilen igen. Såklart så hade jag min dator med mig och kaninen var såklart med oss. Henne kan man inte lämna i husvagnen.
Så vi sa hejdå till varandra och vi åkte iväg.
Handla var det första vi skulle göra. Vi åkte till Willys och handlade maten.
Sen så åkte vi till nåt köpcenter, men en massa klädaffärer som inte finns i Kalmar. Jag hittade en jättefin tröja som kostade 59kr, men mamma såg en fläck och prutade ner till 39kr. Hahaha! Bra mamma va?
Så var vi inne i en massa andra affärer som va jättebra. Alla dom ska komma till Kalmar, flytta dit köpcenter!
Campingen nästa.
När vi kom tillbaka så hoppades vi på att våra roliga killgrannar skulle vara kvar men det var dom inte så nu undrar jag vad jag ska skratta åt. Men jag satte på datorn och kollade på "A walk to remember" igen.
Melanie, pappa, mamma och Linus skulle gå och kolla på en cykelbana, BMX bana. Medans jag stannade i husvagnen vid datan.
Så nu sitter jag här och måste gå.
Vi ska grilla och lyssnar på sporten på radion.
Sen vet jag inte vad som kommer att hända. Kollar säkert på en film innan jag lägger mig.
Pössssssss&Kjaaaaaaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Göterborg :)

Idag så kom vi iväg vid 11 kanske och jag bråkade i bilen med Linus som vanligt för att han håller på och sparkar mig och retar mig. Men till slut så bytte Melanie och Linus plats, och då blev det lugnt.
Vi kom fram till campingen och duscharna är gratis, synd för dom nu när jag kommer.
Sen så ställde vi ner husvagnen och satte upp förtältet, eller pappa och mamma gjorde det medans jag och Melanie var ute och skämmde ut oss med kaninen. Vi gick ner till vattnet med henne men det gillade hon inte, men hon blötte vänster framtass.
Sen så skuttade hon upp och lade sig bredvid ett träd och när vi försökte ta bort henne så blev hon jättearg. Så hon gillade det stället.
När vi gick tillbaka så såg jag att dom fyra killarna hade varit och handlat lite. Dom kom nämligen tillbaka med pistoler, eller det var typ rör med en skumpatron, eller nåt liknande. Dom hade väldigt kul och det hade jag och Melanie med. Vi bröt ihop när vi såg dom. Vi var nere på backen och kollade på dom. Men det kanske inte är så konstigt, dom är i 20 års åldern.
Men till slut så accepterade vi det och bara flinade åt dom.
Men det läskigaste var ändå när dom åkte förbi oss i sin bil och bara stirrade på mig. Det var precis när förtältet precis var uppe och då ville jag verkligen inte vara kvar där. Men nu tycker jag det bara är kul att ha dom som grannar.
Dom är ju inte som alla andra. Disko hade dom inte igår kväll, en fredags kväll, utan dom hade det när dom vaknade vid 10-11 någon gång. Så gick dom och tog ett morgonsdopp i kallingarna. Det var skoj. Dom är ju inte fula om man säger så utan tvärtom... Jag vet, jag har kille, men det är mig jag pratar om.

Jaaa, nu sitter jag hos kusinerna lite utanför Göteborg och är osocial. Dom är 3 och 8 år. Passar Melanie och Linus men mig? Nej, tack. Fast dom är  ändå roliga. Jag leker med dom.
Så nu ska jag gå och vara lite social igen.

Pössssssssss&Kjaaaaaaaaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

RixFM Festival =)

Idag så har man fått sova någorlunda länge i alla fall. Fick sova till 9-10 typ innan jag vaknade. Så jag tog lite frukost och satte mig och kollade på tv med syrran.
Sen så gjorde jag mig i ordning och städade och packade till morgondagen. Imorgon åker vi till Göteborg :)
Åkte hem till Michelle vid ett typ och kom iväg från henne vid två så, ja, jag missade att få Agnes autograf... Men jag fick Kims och Janets. Janet frågade om H&M fanns här och jag sa vart det låg.
Sen så kom ju Pernilla, Petronella och Mickan. Jag lämnade Melanie och Michelle och gick med mina vänner.
Vi gick bara runt och kollade lite.
Så gick vi till parken, eller där framför slottet och satte oss. Vi satt där ett bra tag och snackade och skrattade. Endel trodde väl vi var fulla eller nåt.
Sen så skulle jag träffa Masoud så han kom in till stan vid typ 23 och vi fick vara i bara 20 min typ. Inte glad på mina föräldrar som gör att jag inte får träffa honom på 2 veckor sen... :( Men han försökte få i mig öl. Mig?!
När vi satt och pussades så kom det tre killar som skulle kissa i busken som va vid sidan av mig (1-2 meter bort) så ville jag verkligen inte se så jag satte mina händer för ögonen och dom fick jag inte ha där länge. För han tog sina händer och satte för mina ögon i stället. Så bad en av dom tre om ursäkt för att dom kissade och jag bara "Vi behöver alla kissa ibland". Hahaha! Att jag ens vågade öppna munnen.
Så gick vi runt lite och satte oss framför slottet och myste en stund och när vi skulle gå till min cykel så var det några killar som kissade rak framför oss. Hallå?! Inte bara lite fulla eller?
Vi kom fram till min cykel och sa hejdå så cyklade jag hem.
Mötte Melanie vid statoil.
Sitter nu hemma och skriver och chattar med några.

Så nu ska jag lägga mig och sova.

Pössssssssss&Kjaaaaaaaaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Movies, movies

Idag så har man inte alls gjort så mycket. Det ända som jag har gjort idag är att ha suttit vid datan och kollat runt lite på olika bloggar, kollat på bilder på bdb och så har jag kollat på filmer.
Först så kollade jag och Melanie på "Thirteen" och den var jättebra förutom att min dator hade problem och stängde av filmen var 20'de minut. Men vi såg på hela i alla fall.
Rekomenderar den för att den hade en sån bra handling och att man, eller i alla fall jag, blir berörd av filmen. Tänkte att det lika väl kunde ha varit mig det handlade om.
Efter filmen så åt vi och sen så fastnade jag framför datorn igen. Började ladda hem några filmer. Fast behöver fortfarande tips på bra filmer. Just nu så håller jag på och laddar hem "The Strangers", "P.S! I love you", "It´s a boygirl thing", "Kicking and Screaming" och så har "A walk to remember" laddat klart.
Jag gick ut och cyklade en runda också. Det var lite läskigt för alla killar som gick/cyklade förbi mig kollade konstigt på mig. Nästan som om att dom ville att jag skulle stanna och prata med dom. Bilarna vill jag inte ens tala om. Dom tutade på mig. Hallå?! Det är ju jätteläskigt.
När jag kom hem så plockade jag undan lite kläder från golvet och la dom i tvätten.
Sen så laddade jag hem Mediaspelaren VLC som jag faktiskt förstår mig på nu. Den första filmen som jag kollade på där var "A walk to remember". Jag började gråta till den. Den är så fin. Plus att killen är väldigt snygg och söt. Oj, jag har ju kille, ska kanske inte skriva så.
Marielle tipsade mig om filmen och det är jag tacksam för, för filmen är välrkligen älskvärd!
Så nu så sitter jag här och gråter fortfarande efter filmen. Så några tårar kommer lite då och då på tangentbordet. Kommer inte sova innan jag fått ett sms från Masoud om att han har kommit hem. Han är hemma om 1½ timme. Får väl ta väl hand om tiden. Kolla på någon annan film kanske. Eller så loggar jag in på msn och har tråkigt.

A walk to remember

Pössssssssss&Kjaaaaaaaaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Alla :)

Ville o Vivan Mamma, Vivan o Ville Vivan o Ville Vivan o Ville Ville o Vivan Ville o Vivan Vivan o Mamma Ville o Mamma Kissen Hunden xD (kommer inte ihåg namnet)Hunden xD (kommer inte ihåg namnet) hunden xD (kommer inte ihåg namnet) Hunden xD (kommer inte ihåg namnet) 
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Ville

Ville Ville Ville  Ville Ville
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Guldvivan

Vivan Vivan Vivan Vivan Vivan Vivan Vivan Guldvivan Vivan Vivan Vivan Vivan Vivan 
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails
AllmäntToppbloggare
Bloggrank.se Affärsverksamhet Bloggar - Topplista
TopOfBlogs BloggparadenBlogg listad på Bloggtoppen.se
Bloggpunkten.se bloggarbloggar Hoof Store Frossle.com 2 Par Strumpor för 1 kr! SoChic.se MYHYGO Kvinna Fashionize.se Gratisbio.se myHeart.se iPhonebutiken.se