Fotbooooll!

Idag så fick man vara ledig från skolan för att åka bil till Göteborg för att kolla på fotboll och att köpa min avslutningsklännig. Hahah! Skoj. Nej, men vi kom iväg runt 10 någongång. Kollade på Twilight i bilen. Sen så stannade vi på Västra Frölund för att gå in på Cubus för att köpa min fina klänning. Så åt vi på McDonalds där i närheten. När vi var där så var det några andra tonåringar där som lekte med sina moppar, och jag verkligen hoppades att dom skulle ramla med dom. Ni såg inte vad dom gjorde. Dom stegrade med en där bak och dom körde som dårar på parkeringen.
Sen så fortsatte vi att åka vidare till Göteborg, inte så långt nu. Det var inte bara lite långs köer och det gick inte fort kan jag ju säga. Men till slut kom vi fram till Parkeringshuset och vi satt där i bilen i kanske 40 min. Vi kom väldigt tidigt i alla fall. Men sen så började vi gå mot Ullevi där fotbollen skulle spelas. Vi gick en omväg... Men i alla fall så kom vi fram och utanför där vi kom så var det 3 killar som verkligen kunde lira boll. Dom stod och trixade med en boll i kanske 5-7 minuter utan att tappa den. Då gjorde dom en massa konstiga saker med. Så köpte vi en Sverige tröja var som vi drog på oss. Så gick vi upp till vära platser och det var nästan där vi satt under Gothia. Ganska coolt.
Så skulle Tommy, Samuel, Hugo och Tina sitta nästan bredvid oss. Det var skoj. Innan matchen så var det ju någon som skulle sjunga båda nationalsångerna. Och gissa vem det var? KEVIN BORG! Jag blev så himla glad när dom sa det. Han är ju inte bara lite bra. Men han stod med ryggen mot oss så vi fick kolla i storbildsteven.
Så började matchen. Det gick väldigt dåligt för Sverige i första halvlek, uselt! Men det blev i alla fall några snygga räddningar av Isaksson och ett mål av Kim Källström.
I halvleken så kom Hugo, Samuel, Tommy och Tina till oss och pratade lite. Sen gick dom tillbaka och skulle kolla på matchen.
Andra halvlek gick det betydligt bättre. 3 mål inom 6 minuter. Man hann ju knappt att sätta sig ner innan dom gjorde mål igen. Men det slutade med att det blev 4-0 till Sverige mot Malta.
Nu gick vi ut från arenan och mot bilen. Våra vänner hade ställt bilen på samma ställe som vi så vi gick tillsammans. Men en av mina små kusiner var lite lat så Samuel fick rida på min rygg en bra bit. Medans Hugo fick rida på hans pappas axlar, Tommy. Men sen så fick han gå av för att det började bli lite tungt. Så kom minstingen, Hugo, och ville rida. Han är ju betydligt lättare. Med honom kunde jag springa med. Så Melanie fick ta Samuel. Så fick jag gå upp i trapporna med Hugo på ryggen. Sen så på bron ville han springa själv. Så kramade vi om varandra och vi gick till väran bil och började ställa oss i köerna ut från parkeringshuset.
Väl ute så gick det betydligt fortare. Jag började smsa med några. Så åt jag min fralla med kebabröra i. Jättegott var det. Sen så somnade jag eller jag vet inte. Men vi kom hem runt 2 någongång så jag tog av mig jackan och skorna. Orkade inte ens ta av min kläderna. Så jag sov med kläderna på. Lyckat.

Ullevi
Ullevi

Ullevi
Ullevi


Pössss&Kjaaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Kommentarer
Postat av: Pappapoet♥

Ullevi är ju vackert :D

2009-06-12 @ 01:20:22
URL: http://pappapoet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
AllmäntToppbloggare
Bloggrank.se Affärsverksamhet Bloggar - Topplista
TopOfBlogs BloggparadenBlogg listad på Bloggtoppen.se
Bloggpunkten.se bloggarbloggar Hoof Store Frossle.com 2 Par Strumpor för 1 kr! SoChic.se MYHYGO Kvinna Fashionize.se Gratisbio.se myHeart.se iPhonebutiken.se