Spännande slut på cupen

Hela dagen idag har vi spelat fotboll med skolan mot dom andra skolorna. Jättekul. Första matchen var det killarna som spelade och dom vann (tror jag) och sen en stund efter det så spelade vi och då förlorade vi med 3-0. Jag är målvakt bara så att alla vet det. Så fick vi vänta till kvart över 12. Då killarna skulle spela. Så vi gick tillbaka till skolan och åt och sen så gick vi tillbaka och kollade på andra matcher. Killarna vann sin match och efter dom spelade vi och vi vann den matchen med 3-0. Jippie! Höll nollan! Fatta va skönt?! Riktigt roligt, vi gick till finalen. JA! Killarna skulle spela en till match. Den förlorade dom med 0-2. Tråkigt, men dom var duktiga.
Så kom finalen som vi spelade och den var jättespännande. Motståndarnas målvakt kastade bollen på en i mitt lag och vi gjorde mål. JAAA! Sen så blev det bara stressigt och jobbigt på slutet. Vi hörde tjutet och vi hoppade och skrek och var jätteglada över vinsten! JIPPIE!
Är verkligen jätteglad nu och kommer att vara det ett bra tag. Börja med fotbollen igen kanske? TROR DET!

Pösssssssssssssss&Kjaaaaaaaaaaaaaaaaaam <3
Gör Det Du Vill Och Inte Det Andra Vill Att Du Ska Göra Och Låt Inte Andra Göra Det Åt Dig
Related Posts with Thumbnails

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
AllmäntToppbloggare
Bloggrank.se Affärsverksamhet Bloggar - Topplista
TopOfBlogs BloggparadenBlogg listad på Bloggtoppen.se
Bloggpunkten.se bloggarbloggar Hoof Store Frossle.com 2 Par Strumpor för 1 kr! SoChic.se MYHYGO Kvinna Fashionize.se Gratisbio.se myHeart.se iPhonebutiken.se